Fitform fauteuils

Als u op zoek bent naar Fitform fauteuils, dan bent u bij Schipper Compact Wonen aan het juiste adres. Schipper Compact Wonen heeft verschillende stoelen van het merk Fitform in de showroom staan. Of u nu op zoek bent naar een elektrische stoel of een manuele handbediening, Schipper heeft het allemaal. Een stoel is heel persoonlijk dus kom eens proefzitten in de winkel! Zo weet u precies welke stoel past bij uw behoeften.

Goed zitten is van belang

Wij weten als geen ander dat een goede stoel erg belangrijk is. Omdat iedereen een andere houding heeft is het vanzelfsprekend dat ook de stoel andere afmetingen zal hebben om goed aan te kunnen sluiten. Door de stoel op de juiste manier aan te passen zult u merken dat u veel comfortabeler zit. Maar daarnaast ook minder snel last krijgt van uw rug of nek. Bij Schipper Compact Wonen weten wij dat goed zitten van belang is en geven u daarom extra persoonlijk aandacht. We kijken naar u wensen en gaan samen met u op zoek naar die perfecte stoel. Maak vandaag nog een persoonlijk afspraak voor een Fitform fauteuil op maat!

Onze showroom Fitform fauteuils

In onze showroom in Dordrecht vindt u alle soorten en maten stoelen. In de winkel adviseren wij u graag en kunt u op uw gemak alle stoelen proberen. Onder het genot van een bak koffie vertellen  wij u alle ins- en outs over zitcomfort. Naast Fitform fauteuils kunt u bij Schipper Compact Wonen ook terecht voor producten op het gebied van ligcomfort en zorgcomfort. Ook hier is Schipper Compact Wonen in thuis. Ouder worden wij allemaal, maar met de juiste ondersteuning kunt u nog lang genieten van uw bewegingsvrijheid. Neem direct contact met ons op voor meer informatie!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over ons aanbod Fitform Fauteuils? Bekijk dan ons aanbod alvast op de website. U kunt via onderstaande button gelijk een afspraak maken om te komen proef zitten in de winkel. Wilt u liever iemand persoonlijk spreken? Dan zijn wij telefonisch bereikbaar op: 078 – 631 4858.

Tot snel bij Schipper Compact Wonen!


Elektrische sta op stoel kopen