Fitform dealers

Op zoek naar Fitform dealers in de buurt? Schipper Compact Wonen is officieel dealer in Dordrecht. U vindt verschillende sta op stoelen van het merk bij ons in de showroom. Ontdek de voordelen van een stoel die uw hele lichaam ondersteund. Men onderschat vaak dat een goede zit- of lighouding veel invloed heeft op de gezondheid.
Wij adviseren u graag. Neem contact op via 078 – 6314858.  

De sta op stoel specialist van Dordrecht

Met meer dan 30 jaar ervaring geven wij u graag advies op maat. Wij leveren onze producten onder andere aan zorgverzekeraars, zorginstellingen en particulieren. Heeft u rugklachten en weet u niet zo goed wat u hier aan kunt doen? Dit heeft vaak te maken met het aannemen van een onjuiste zithouding. Een sta op stoel van Fitform kan u hierbij op een juiste manier ondersteunen. Een stoel geheel aangepast naar uw lichaam. Vraag advies aan de bewegingstechnoloog van Schipper Compact wonen.

Ligcomfort

Goed slapen is van groot belang. Een goede nachtrust heeft invloed op uw reactievermogen, concentratie, besluitvaardigheid en veel meer aspecten. Zowel psychologisch als lichamelijk. Naast zitcomfort zijn wij ook gespecialiseerd in bedden die de nachtrust verbeteren. Denk aan ledikanten, matrassen en andere hulpmiddelen. Niet in staat om bij ons langs te komen? Maak een afspraak, wij komen u graag op locatie bezoeken.

Kom langs in de showroom!

Alle sta op stoelen van Fitform vindt u bij ons in de showroom. Kom proef zitten! U vindt ons aan de Merwedestraat 239 in Dordrecht. Naast Fitform sta op stoelen vindt u bij ons ook andere merken en artikelen. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in onze winkel.

Schipper Compact Wonen komt graag bij u langs om u te adviseren! 
Natuurlijk bent u ook welkom om langs te komen in onze winkel. 

 

comfortstoelen