Fitform dealers Barendrecht

Op zoek naar een van de Fitform dealers Barendrecht? Met meer dan 30 jaar ervaring in het leveren van sta-op stoelen en zorghulpmiddelen kunt u bij Schipper Compact Wonen terecht in de zoektocht naar de juiste sta op stoel. Onze bewegingstechnoloog die beschikt over zowel medische als technische kennis gaat u helpen en geeft advies over de stoel die op uw lichaam aansluit.  Bekijk de modellen op onze website of kom langs in onze showroom in Dordrecht.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Schipper Compact Wonen Hoog laag bed

Fitform dealers Barendrecht | Schipper Compact Wonen

Als dealer van het merk Fitform verkopen wij heerlijk zittende sta op stoelen en fauteuils waardoor u gezond kunt zitten. De stoelen van Fitform zijn eigentijds en worden op maat gemaakt. Zo beschikken ze over veel instel- en verstelmogelijkheden en worden ze van duurzame materialen gemaakt. Bij ons in de winkel kunt u de verschillende modellen uittesten. Onze medewerkers helpen u hier graag bij. Overigens kunt u ook terecht voor occasions modellen van het merk Fitform. Deze zijn gereinigd en gereviseerd. Bovendien ontvangt u altijd 1 jaar garantie op onze occasion modellen.

Bij Schipper Compact Wonen wordt u niet geholpen door een ‘snelle verkoper’ maar door een ervaren bewegingstechnoloog. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze producten lichamelijke proberen voor u oplossing en dagelijkse bezigheden een stuk makkelijker maken.

Schipper Compact Wonen Sta op stoelen

Heeft u nog vragen? | Contact

Als een van de Fitform dealers Barendrecht helpen wij u graag met het vinden van de juiste sta op stoel of fauteuil. Neem contact met ons op via ons contactformulier om uw vraag te stellen. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we met recht de ‘zit-specialist’ en ‘sta op stoel specialist’ van de regio. Kom langs in de showroom in Dordrecht op korte afstand van Barendrecht.

Wij hopen u snel te mogen ondersteunen!