Fitform 574

Bent u op zoek naar de Fitfrom 570 sta op stoel? Bij Schipper Compact Wonen slaagt u altijd voor een goede stoel. Van Fitform tot Doge. Genoeg om uit te kiezen. Bent u niet bekend met een sta op stoel? Wij vertellen u graag meer in de showroom. Maak nu een afspraak of kom langs.

 

Een stevige en passende stoel

Elk mens wordt ouder. Bij het ouder worden komen vaak gebreken. Dit hoeft niet te betekenen dat u minder bewegingsvrijheid heeft! Dankzij de zithulpmiddelen van Schipper Compact Wonen kunt u op een juiste manier, met ondersteuning, gemakkelijk uit uw stoel komen. De fitform 574 is gemaakt naar uw lichaam. Dit zal u direct merken. Geef uw lichaam de ondersteuning die het nodig heeft. Schipper Compact Wonen is uw specialist in de buurt!

Zorghulpmiddelen

Zoals eerder benoemd hoeft ouder worden niet te betekenen dat u minder vrijheid heeft in het bewegen! Dankzij bijvoorbeeld een rollator of traplift kunt u zich veilig en vertrouwd voortbewegen. Er zijn verschillende modellen beschikbaar. Bekijk alvast het assortiment op de website. Toch raden wij u aan om het product te testen in de winkel. Andere loophulpmiddelen als rolstoelen, looprekken en wandelstokken kan ook bij ons aangeschaft worden. Wanneer komt u langs?

Bezoek de showroom | Fitform 574

Ons bezoekadres is Merwedestraat 239 in Dordrecht. De openingstijden vindt u op onze website. Een afspraak kunt u telefonisch maken via 078-6314858 of mail: info@schippercompactwonen.nl. Wij komen snel terug op uw vraag! Vergeet u ons niet te volgen op Facebook?

Schipper Compact Wonen komt graag bij u langs om u te adviseren! 
Natuurlijk bent u ook welkom om langs te komen in onze winkel. 

 

comfortstoelen