Ergonomische stoel rugklachten

Zit u overdag een lange tijd in een bepaalde stoel? Met een ergonomische stoel rugklachten voorkomen is dan erg belangrijk. Wist u dat u dat na het opstaan uw wervelkolom eerst moet settelen in zijn natuurlijke vorm? Een juiste zithouding door een passende stoel op maat. Schipper Compact Wonen helpt u graag. Neem direct contact op of kom langs in onze winkel.

Over Schipper Compact Wonen

Al meer dan 30 jaar leveren wij sta op stoelen, comfortstoelen, ligcomfort en andere zorghulpmiddelen aan in zorginstellingen en particulieren. Dankzij onze bewegingstechnoloog kunnen wij u de perfecte stoel aanmeten, die past bij uw lichaam en wensen. Hij gaat graag met u in gesprek over de mogelijkheden. In de regio wordt Schipper Compact Wonen ook wel de zit-specialist genoemd. Laat u verrassen door onze kennis over zit- en ligcomfort. Maak een afspraak!

Proef zitten in de showroom

In onze showroom in Dordrecht kunt u komen proefzitten in verschillende ergonomische stoelen. Denk aan sta op stoelen van het merk Fitform en Mecam. Goed om te weten is dat wij u ook een bezoek kunnen brengen als het niet mogelijk is voor u om onze winkel te bezoeken. Bel 078 – 631 4858 en maak een afspraak. Vanzelfsprekend staan wij altijd voor u klaar!

Contact | Ergonomische stoel rugklachten

Kom proefzitten in onze showroom. Deze vindt u aan de Merwedestraat 239 in Dordrecht. Ook kunt u een mail sturen naar: info@schippercompactwonen.nl indien uw vragen heeft. Verbeter uw zit- en ligcomfort dankzij de hulpmiddelen van Schipper Compact Wonen. Tot snel!  Vergeet u ons niet te volgen op Facebook

Schipper Compact Wonen komt graag bij u langs om u te adviseren! 
Natuurlijk bent u ook welkom om langs te komen in onze winkel.
 

 

Elektrische sta op stoel kopen