Ergonomische stoel ouderen

Als u op zoek bent naar een ergonomische stoel ouderen, dan kan Schipper Compact Wonen u daarbij helpen! In onze showroom hebben wij een groot aanbod aan zowel sta op stoelen als senioren stoelen staan. Door middel van een persoonlijk advies en een stoel op maat kunnen wij voor u een ergonomische stoel leveren. Goed zitten is belangrijk en daarom vertellen wij u daar graag meer over. Kom gezellig langs in de winkel en kom eens proef zitten. Wij staan voor u klaar en geven u een persoonlijk advies op maat.

Stoelen voor ouderen

Schipper Compact Wonen is een  specialist op het gebied van relaxstoelen. Onze winkel is gevestigd in Dordrecht  en hier vindt u een ruim aanbod aan relaxstoelen. De stoelen zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. Naast dat u een keuze heeft uit diverse modellen, kiest u ook uit diverse functies. Onze stoelen zijn maatwerk en worden zo aangepast dat ze aan al uw wensen voldoen. Wij staan voor u klaar met deskundig advies, zodat u de juiste ergonomische stoel vindt.

Tips voor een ergonomische stoel ouderen

Een stoel is persoonlijk en zal dus voor iedereen anders zijn. Bij Schipper Compact Wonen geven wij u daar persoonlijk advies over. We kijken naar uw houding, wensen, afmetingen en smaak. Alles om voor u de juiste stoel te vinden. Belangrijk bij het uitzoeken van een passende stoel is:

  • Een goede zithoogte
  • De juiste zitdiepte
  • Correcte zithoek
  • Ondersteuning van de onderrug
  • Hoogte van de armleuning

Heeft u last van uw knieën of uw heupen, bijvoorbeeld door reuma of artrose? Een elektrisch verstelbare stoel helpt u bij het wisselen van houding en geeft daardoor verlichting van uw pijn. Kies voor een makkelijk te bedienen apparaat om verwarring van knopjes te voorkomen.

Bekijk onze collectie in de showroom

Wij nodigen u graag uit om ons assortiment te bekijken in onze showroom in Dordrecht. Hier kunt u zelf het comfort van een ergonomische stoel ervaren. Bent u niet in de gelegenheid om met eigen vervoer naar onze showroom te komen? Geen probleem, dan komen wij met de stoel naar u! Zo heeft u toch de mogelijkheid om onze ergonomische stoelen te proberen.

U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 077-466 1208 of via onderstaande button direct een afspraak te maken.

 

Elektrische sta op stoel kopen