Ergonomische stoel kopen

Wilt u een ergonomische stoel kopen? Onze specialist helpt u graag verder! Met onze technische en medische kennis en ervaring komen we gezamenlijk tot het product dat bij u past. Maak online een afspraak of kom langs in onze showroom.

Advies op maat 

In tegenstelling tot de grote meubelzaken heeft u bij ons niet te maken met een snelle verkoper, maar met een ervaren adviseur die samen met u op zoek gaat naar een passend artikel. Wij nemen dan ook alle tijd voor advies op maat. Het is onze passie om de dagelijkse obstakels waar u tegenaan loopt weg te nemen en op die manier zelfstandigheid en mobiliteit te vergroten. Kom langs in onze showroom en laat u adviseren!

Diverse artikelen

Wij beschikken over een groot assortiment in (sta-op) stoelen en zorghulpmiddelen waarbij er verschillende mogelijkheden zijn in materiaal. Op onze website kunt u deze bijvoorbeeld alvast bekijken. Omdat wij u altijd van persoonlijk advies willen voorzien zijn onze artikelen enkel te bestellen bij ons in de showroom. Vindt u het belangrijk om het artikel eerst thuis te testen? Laat het ons dan weten door contact op te nemen. We zullen dan gezamenlijk de mogelijkheden bespreken.

Meer informatie | Ergonomische stoel kopen

Wilt u graag meer weten over ergonomische stoel kopen? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact op via 078- 6314858 ook kunt u een mail sturen via info@schippercompactwonen.nl. Wij staan graag voor u klaar.

Schipper Compact Wonen komt graag bij u langs om u te adviseren! 
Natuurlijk bent u ook welkom om langs te komen in onze winkel.
 

 

Elektrische sta op stoel kopen