Ergonomische hoge stoel

Als u op zoek bent naar een ergonomische hoge stoel, dan vindt u bij Schipper Compact Wonen precies wat u zoekt! Schipper Compact Wonen is specialist in sta-op stoelen en zorghulpmiddelen. Artikelen die het dagelijks leven vereenvoudigen en veraangenamen, daarvoor zit u bij Schipper goed! Een ergonomische stoel hoeft niet per definitie hoog te zijn. Een goede stoel sluit aan bij uw persoonlijke situatie. Bent u heel lang? Dan is een hoge stoel van toepassing om de juiste zithoogte te krijgen voor uw lichaam. Kortom, een goede stoel is persoonlijk en daar helpen wij u graag bij! Maak een afspraak en laat u persoonlijk adviseren bij Schipper Compact Wonen!

Stoelen in alle vormen en maten

Een goede stoel sluit aan bij uw persoonlijke situatie. Daarom is het belangrijk om met een aantal aspecten rekening te houden.  

De juiste zitdiepte:
Als uw rug de rugleuning van de stoel net niet raakt of als u een handbreedte tussen uw knieholte en de stoel kunt plaatsen, dan zal te stoel te groot zijn voor u. Als uw stoel daarnaast niet diep genoeg is, ervaart u te weinig ondersteuning bij uw benen en bij een te diepe stoel gaat u weer onderuit hangen. Kortom, een stoel met de juiste afmetingen erg belangrijk.

Een goede zithoogte:
Het belangrijkste bij de zithoogte is dat u voeten de grond plat kunnen raken en uw knieën in een hoek van 90 graden zijn. Een te lage zithoogte zorgt voor een bolle rug en kan leiden tot rugklachten.

Ondersteuning van de onderrug:
Vaak ontstaan rugklachten wanneer de onderrug te veel belast wordt door een verkeerde zithouding. Omdat iedere rug anders is, is het aan te raden om voor een verstelbare lenden/ rugsteun te kiezen. Let erop dat u zowel de dikte als de hoogte van de steun kunt verstellen.

Al met al zijn er punten genoeg om rekening te houden. Wilt u hier meer over weten? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Dan vertellen wij u graag meer en voorzien u van een persoonlijk advies!

Kom langs voor een ergonomische hoge stoel

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een ergonomische stoel die aansluit bij uw zithouding? Kom dan eens proef zitten in de winkel. Hier staan al onze modellen voor u klaar. Onder het genot van een bakje koffie kunt u de stoelen op uw gemak uitproberen. Samen met u vinden wij de perfecte stoel voor u!

U ons telefonische bereiken op 077-466 1208 of maak via onderstaande button direct een afspraak. Tot snel bij Schipper Compact Wonen!

 

Elektrische sta op stoel kopen