Ergonomie stoel afmetingen

Als u meer wilt weten over ergonomie stoel afmetingen, dan kan Schipper Compact Wonen u daarbij helpen! Wie achterover hangt in een stoel of bank, ondersteunt de natuurlijke S-vorm van de wervelkolom niet optimaal. Deze verkeerde zithouding geeft de spieren in eerste instantie rust. Maar na een tijdje kunnen er behoorlijke klachten opkomen. Zoals onder andere rugklachten, zenuw- of aderafknelling en moeite met opstaan. Kortom: genoeg redenen om aandacht te schenken aan gezond zitten!

Laat Schipper Compact Wonen u daarbij helpen en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak in de showroom.

De stoelen van Schipper

Bij Schipper Compact Wonen kunt u terecht voor een breed en uitgebreid assortiment aan stoelen. Van elektrische sta op stoelen tot aan ergonomische stoelen. Met een persoonlijk en deskundig advies gaan wij samen met u op zoek naar de beste oplossing voor u. Ieder lichaam is anders en iedereen heeft een ander zitcomfort. Daarom zijn alle stoelen bij Schipper op maat te maken.  Zo is er altijd een stoel met de juiste afmetingen voor u! Daarnaast zijn er veel modellen en opties mogelijke zoals bijvoorbeeld leer of stof. Kortom, reden genoeg om eens een bezoek te brengen aan Schippen compact wonen.

Waar opletten bij ergonomie stoel afmetingen

Dit begint met de juiste zithoogte. Creëer altijd een heuphoek van 100° en zorg hierbij dat uw voeten goed aan de grond komen. Vervolgens de juiste zitdiepte. Zorg dat er een handbreedte ruimte is tussen de zitting en uw knieholte is. Ook is de juiste rughoek erg belangrijk. Bij een te grote hoek tussen de rugleuning en de zitting kunt u onderuit zakken en is de ondersteuning vanuit de rugleuning niet meer optimaal. Op al deze punten adviseren wij u graag! Kom gezellig langs in de showroom en kom gezellig proefzitten.

Maak een afspraak 

Wilt u er zeker van zijn dat wij ons volledig op u kunnen focussen met het uitzoeken van de juiste stoel? Dan kunt u via onderstaande button een vrijblijvende showroomafspraak maken. Wij zorgen dan dat onze specialist er altijd is voor uw afspraak. Heeft u een vraag? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op 078 – 631 4858.

Tot ziens bij Schipper Compact Wonen! 

 

Elektrische sta op stoel kopen