Elektrische stoel voor ouderen

Bent u op zoek naar een elektrische stoel voor ouderen? Kom dan langs bij Schipper Compact Wonen! Wij leveren al ruim 30 jaar sta-op stoelen en zorghulpmiddelen voor onder andere zorginstellingen en particulieren. Met ons ruime assortiment proberen wij u te voorzien van comfort. Wilt u meer weten of zien wat bij u past? Maak dan een gratis advies afspraak!

 

 

Maatwerk bij elektrische stoel voor ouderen

Goed zitten is vaak een onderschatte factor die bijdraagt aan uw gezondheid. Het is belangrijk dat de stoel u past op het moment dat er intensief gebruik van wordt gemaakt. Net als bij schoenen of een maatpak kunnen wij de stoel volledig aanpassen aan uw wensen. Wilt u liever eerst een stoel uitproberen? Geen probleem. U bent vrij om ons assortiment te bekijken en uit te proberen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Het verschil

In tegenstelling tot veel grote meubelzaken, zijn wij gespecialiseerd in persoonlijk advies. Daarnaast ook een uitgebreid assortiment. Bijvoorbeeld; wij willen mensen het juiste en passende advies geven en eventueel speciale aanpassingen verrichten. Wij maken zitten voor u weer een ontspannende activiteit. U ervaart onze verkoper niet als iemand die snel zijn producten wil verkopen, maar als iemand die vanuit specialistische kennis op zoek gaat naar de beste oplossing voor u om zo gezamenlijk uw obstakels uit de weg te ruimen.

Direct een afspraak maken

Wilt u meer informatie of direct een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan contact met ons op. U kunt dit online inplannen of ons bellen via: 078- 6314858! Tot ziens bij Schipper Compact Wonen!

Schipper Compact Wonen komt graag bij u langs om u te adviseren! 
Natuurlijk bent u ook welkom om langs te komen in onze winkel. 

 

comfortstoelen