Elektrische sta op stoel

Als u op zoek bent naar een elektrische sta op stoel, dan vindt u bij Schipper Compact Wonen precies wat u zoekt! . Door onze jarenlange ervaring kunt u ervan uitgaan dat wij u altijd een deskundig en persoonlijk advies geven. De juiste fauteuil zorgt ervoor dat u op de juiste manier ondersteund wordt. Hierdoor wordt het zitten in een relaxfauteuil nog aangenamer. De beste elektrische sta op stoel maakt het opstaan na het zitten gemakkelijker. In de showroom van Schipper Compact Wonen kunt u ons gehele aanbod elektrische stoelen bekijken en natuurlijk even uitproberen.

Maak vandaag nog een vrijblijvende showroomafspraak en kom gezellig langs!

De voordelen van een elektrische sta op stoel

Naast dat een elektrische sta op stoel overheerlijk zit, helpt de stoel u makkelijker op te staan. Door middel van het hefmechanisme kantelt de stoel langzaam omhoog. Hierdoor kunt u nagenoeg zonder kracht uit uw stoel opstaan. Mocht u de sta op hulp even niet gebruiken ziet de stoel eruit als een gewone relaxfauteuil. Daarnaast is het bij een elektrische stoel ook mogelijk het hoofd en voeten gedeelte onafhankelijk van elkaar te gebruiken.

Stoelen van Schipper Compact Wonen

Bij Schipper Compact Wonen staat persoonlijke aandacht bovenaan. Door onze 30 jaar ervaring hebben we een ruime kennis op het gebied van relaxfauteuils en senioren stoelen opgebouwd. Bij ons is het mogelijk om iedere stoel op maat te laten maken. Denk hierbij aan zithoogte, zitdiepte, en de hoogte van de armleuning. Maar ook de hoogte van de rug. Alles is op maat te maken zodat u een stoel heeft die aansluit bij uw lichaam en zithouding. Wij helpen en adviseren u daar graag in.

Kom in contact en kom gezellig langs!

Wacht niet langer en maak vandaag nog een vrijblijvende showroom afspraak. In onze showroom adviseren wij u graag en vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden. Onder het genot van een bak koffie gaan we op samen met u op zoek naar uw nieuwe elektrische sta op stoel.

Tot ziens bij Schipper Compact Wonen! 

 

Elektrische sta op stoel kopen