Elektrische sta op stoel kopen

Voor goed advies en een elektrische sta op stoel kopen zit u bij Schipper Compact Wonen helemaal goed! Met ons ruime aanbod en grote vakkennis op het gebied van zitcomfort kunnen wij u altijd een kundig advies geven. Samen met u gaan we op zoek naar de best passen stoel. Dit doen wij door middel van goed te kijken naar uw lengte en houding. Naast goed zitten is ligcomfort ook erg belangrijk om de dag fris en vitaal te beginnen. Daarom kunt u bij Schipper Compact Wonen ook terecht voor hoog-laag bedden, senioren ledikanten en overige toebehoren.

Maak vandaag nog een vrijblijvende showroom afspraak en kom gezellig langs bij Schipper Compact Wonen!

Schipper Compact Wonen voor deskundig advies

Wij weten dat goed zitten belangrijk is. Daarom is het belangrijk dat u een stoel heeft die goed aansluit bij uw zithouding en lichaam. Omdat dit bij ieder persoon verschilt is het noodzakelijk de stoel aan te kunnen passen. Bij Schipper Compact Wonen weten wij hier alles van. Daarnaast is het ons is het mogelijk om iedere stoel op maat te laten maken. Denk hierbij aan zithoogte, zitdiepte, en de hoogte van de armleuning. Maar ook de hoogte van de rug. Alles is op maat te maken zodat u een stoel heeft die aansluit bij uw lichaam en zithouding. Bekijk ons aanbod sta op stoelen alvast op de website.

Zitcomfort en meer

Zoals hierboven aangegeven kunt u naast een sta op stoel kopen bij Schipper ook terecht voor andere zorghulpmiddelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan loophulpmiddelen maar ook trapliften. Daarnaast bieden wij verschillende producten aan op het gebied van ligcomfort. Zoals onder andere  senioren ledikanten, hoog laag bedden en toebehoren zoals een pappagaai en elektrisch verstelbare bedbodems. Alles om het voor u zo aangenaam mogelijk te maken, zowel qua ligcomfort als zitcomfort.

Kom eens proefzitten

Om de juiste stoel passend bij uw zit houding te vinden is proef zitten erg belangrijk. Kom daarom langs in onze showroom en laat u adviseren. Samen met u gaan we passen en meten en komen zo tot de perfecte sta op stoel passend bij uw wensen en zithouding. Heeft u een vraag? Dan kunt u ons ook telefonisch bereiken op 078 – 631 4858.

Tot ziens bij Schipper Compact Wonen! 

 

Elektrische sta op stoel kopen