Comfortstoelen

Twijfelt u al een tijdje over de aanschaf van comfortstoelen? Laat Schipper Compact Wonen u adviseren! Men denkt vaak dat hij of zij nog niet echt toe is aan een seniorenstoel. Toch is dit in veel gevallen niet waar. Juist door de juiste hulpmiddelen te gebruiken kunt u blijven genieten van uw zelfstandigheid. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Het assortiment

In de winkel vindt u een uitgebreid assortiment aan comfortstoelen. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen. Dit doen wij, omdat wij u het liefste persoonlijk helpen bij de keuze. Goed om te weten is dat de producten vanaf €500 beschikbaar zijn. U kunt het zelf zo gek maken als dat u wilt. De stoel moet goed bij u passen. Dat moet de doorslaggevende boodschap zijn bij de aanschaf. Goed om te weten is dat wij naast nieuwe comfortstoelen ook tweedehands exemplaren verkopen.

Advies door een bewegingstechnoloog

Schipper Compact Wonen beschikt over een bewegingstechnoloog die u goed kan uitleggen wat goed past bij uw behoeften. Het zelfstandiger maken van de mensen is hierbij een belangrijk punt. Zitadvies op maar is wat u wilt. Dit krijgt u bij ons in de winkel! Bent u niet in staat om ons een bezoek te brengen? Wij komen ook graag bij u thuis langs. Geen probleem. Maak een afspraak.

Hoe maak ik een afspraak?

U kunt een afspraak maken door op de onderstaande button te klikken. Ook kunt u contact opnemen via het telefoonnummer en mailadres aan de rechterkant van de pagina. Blijf op de hoogte van onze producten via Facebook. Wij hopen u snel t­­e ontmoeten bij Schipper Compact Wonen!

Schipper Compact Wonen komt graag bij u langs om u te adviseren! 
Natuurlijk bent u ook welkom om langs te komen in onze winkel. 

 

comfortstoelen