Comfort stoel

Wilt u een comfort stoel aanschaffen voor in huis? Schipper Compact Wonen helpt u graag in de keuze voor de juiste stoel die bij u past. Niet alle stoelen zij hetzelfde. De een biedt meer ondersteuning als de ander. Sommige zijn zelfs elektrisch. Laat u adviseren door de bewegingstechnoloog van Schipper Compact Wonen! Wij kunnen ook bij u langskomen. Neem contact op.

De voordelen van een stoel op maat

De voordelen van een comfort stoel op maat is dat hij past bij uw lichaam. Goed zitten is heel belangrijk voor uw gezondheid. Schipper Compact Wonen meet de stoel bij u aan zoals bijvoorbeeld een maatkostuum. Geheel naar uw wensen. In de winkel is een ruim assortiment aan producten te vinden. Kom langs en ontdek de mogelijkheden! Kunt u niet langskomen? Maak een afspraak, wij komen graag bij u langs indien dit mogelijk is.

Zitten en liggen

Goed en comfortabel zitten is belangrijk, zoals eerder aangegeven. Daarnaast is goed liggen ook belangrijk voor een goede nachtrust! Ook hier helpt Schipper Compact Wonen u graag. Wij hebben verschillende senioren bedden en ledikanten waar u uit kunt kiezen. Een comfort stoel en – bed is niet alleen voor ouderen! Heeft u last van bepaalde klachten tijdens het zitten of liggen? Misschien is meer ondersteuning dan ook wat voor u. Vanzelfsprekend neemt de bewegingstechnoloog u graag mee in de opties.

Schipper Compact Wonen | Comfort stoel

U vindt onze winkel aan de Merwedestraat 239 in Dordrecht. Neem contact op door te bellen naar 078 – 631 4858 of mail: info@schippercompactwonen.nl. Zien wij u snel? Vergeet ons ook niet te volgen op Facebook. Tot snel!

Schipper Compact Wonen komt graag bij u langs om u te adviseren! 
Natuurlijk bent u ook welkom om langs te komen in onze winkel. 

 

Opsta stoel