Comfort relaxfauteuils

Perfecte comfort relaxfauteuils voor in huis. Makkelijk opstaan en heerlijk zitten. Wie wil dat nou niet? Bij Schipper Compact Wonen vindt u verschillende stoelen die passen bij uw stijl. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende merken en bekleding. Naast deze kenmerken is natuurlijk belangrijk dat de stoel u ondersteunt en helpt bij uw zitcomfort. Laat u adviseren! Maak een afspraak.

Goed zitten is belangrijk

Een groot gedeelte van de mensen die ouder worden zit het grootste deel van de tijd. Door te zitten in een stoel die u goed ondersteund voorkomt u dat u lichamelijke klachten krijgt. Weet u niet goed op welke aspecten u moet letten? Laat Schipper Compact Wonen u helpen bij het vinden van de juiste stoel. U moet het zien als het passen van een maatpak of schoen. Kortom; het moet precies goed zijn.

Bedden

Schipper Compact Wonen houdt zich naast zitcomfort ook bezig met ligcomfort. De mens slaapt ongeveer één derde van de tijd. Tijdens uw slaap herstelt uw lichaam en maakt het zich klaar voor de volgende dag. Het is dus belangrijk om goed te slapen. Dankzij de bedden en matrassen van Schipper Compact Wonen weet u zeker dat uw slaap niet in gevaar is. Kom meer te weten over onze producten door contact op te nemen.

Showroom  | Comfort relaxfauteuils

Wanneer komt u onze winkel bezoeken? U vindt ons in Dordrecht, aan de Merwedestraat 239. Neem contact op door te bellen naar 078 – 6314858 of stuur een mail naar info@schippercompactwonen.nl. Wij helpen u graag bij het zoeken naar de perfecte comfort relaxfauteuil. Schipper Compact Wonen hoopt u snel te mogen verwelkomen!

Schipper Compact Wonen komt graag bij u langs om u te adviseren!
Natuurlijk bent u ook welkom om langs te komen in onze winkel.

 

 

Elektrische sta op stoel kopen