Fauteuil voor ouderen

Een elektrische fauteuil voor ouderen biedt u de uitkomst uw zitcomfort te verbeteren. Bij Schipper Compact Wonen weten wij hier alles van. Een fauteuil is meer dan alleen een stoel. Een goede fauteuil ondersteund u op de plekken waar u dat nodig heeft, maar kan u ook helpen comfortabeler te zitten. Belangrijk is dus een stoel te nemen die perfect aansluit bij uw wensen. Dit kan per persoon verschillend zijn. Daarom kunnen bijna alle fauteuils van Schipper Compact Wonen om maat gemaakt worden. Kom de fauteuils eens uitproberen in onze winkel aan de Merwedestraat 239 in Dordrecht. 

Goed comfort is belangrijk

Als u veel gebruik maakt van de stoel is zitcomfort erg belangrijk. Hierbij moet er rekening gehouden worden met uw wensen en zit specificaties. Dit houdt in dat we bij Schipper Compact Wonen gaan kijken naar welke zithoogte en zit diepte aansluit bij uw houding. Dit is per persoon verschillend. Hierdoor zal niet elke stoel geschikt zijn. Daarom gaan we samen met u op zoek naar een stoel die naadloos aansluit bij uw zitcomfort. Zoals hierboven benoemd zijn bijna al onze fauteuils op maat te maken. Daarnaast is er ook qua uitstraling genoeg mogelijk. Wij geven u hier graag persoonlijk advies over.

Zorgcomfort

Naast zitcomfort kunt u bij Schipper Compact Wonen ook terecht voor zorg hulpmiddelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Loophulpmiddelen zoals onder andere rollators, rolstoelen en looprekken. Maar ook voor trapliften. Deze verhuren of verkopen wij. Voor een goed advies en voor het uitproberen van onze zorgproducten is het aan te raden om eens in onze winkel te komen kijken. Schipper Compact Wonen is specialist in sta-op stoelen en zorg hulpmiddelen.

Wij komen langs met fauteuil voor ouderen

Wilt u graag persoonlijk advies bij het uitzoeken van een fauteuil? Bij Schipper Compact Wonen staan we voor u klaar. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen of mocht het voor u makkelijker zijn dat wij u een bezoek aan huis brengen? Dan is dat ook altijd mogelijk. Neem hierover contact met ons op via 078-6314858. Tot snel!

Schipper Compact Wonen komt graag bij u langs om u te adviseren! 
Natuurlijk bent u ook welkom om langs te komen in onze winkel. 

 

Elektrische sta op stoel kopen